Eerlijk en betrouwbaar

4 May 2022

Zeer goed advies goede reparatie zonder onnodig gedoe .

~ Michiel De JONG - Drachten

9


Zeer vriendelijk en deskundig

19 April 2022

We zijn sinds kort naar Wijnjewoude verhuisd en zochten hierdoor een nieuwe garage voor onze auto en camper. Auke en zijn collega’s waren zeer behulpzaam toen bij het vervangen van een lampje ik het zelf niet meer kon maken. Ook de apk en de grote beurt is zeer netjes uitgevoerd tegen een betaalbare prijs! We zijn heel blij met zo’n fijne betrouwbare garage in de buurt. Vriendelijke groeten Marieke

~ Marieke - Wijsman

10


Klantgerichte onderneming

5 April 2022

Ik word er telkens prima geholpen en er wordt goed gecommuniceerd over wat kan en niet kan

~ A. Van Dijk - Wijnjewoude

9


Reactie van bedrijf:
Bedankt ! van Dijk, Wij streven ernaar om altijd transparant en duidelijk te zijn over werkzaamheden en/of mogelijkheden. Fijn dat u dat ook zo ervaart , graag tot ziens in onze werkplaats.

Klantvriendelijk

16 November 2021

In juni 2021 een peugeot 107 uit 2013 bekeken voor onze dochter. Erg vriendelijk geholpen. De proefrit hebben we uitvoerig kunnen doen. Het was geen probleem om even naar assen te rijden( waar we wonen) om onze dochter de auto te laten zien. De Auto kreeg bij aankoop nog een afleveringsbeurt en 3 maanden garantie alles in de prijs inbegrepen. We zijn vriendelijk en heel goed geholpen door Auke. Mocht er in de toekomst weer een auto tekoop staan die ons aandacht trek dan zal ik zeker de moeite nemen om weer te kijken. Vanuit onze ervaring kan ik mensen Garage Pool aanbevelen.

~ Maurits - Assen

10


Reactie van bedrijf:
Bedankt voor deze mooie review Maurits, Een auto kopen doe je niet dagelijks, dus daar ondersteunen we een klant graag mee. Ook in de toekomst zijn jullie van harte welkom en staan we weer voor u klaar. Graag tot ziens ! en veel fijne km's toegewenst.

Prima

26 June 2021

Goede service en eerlijk advies.

~ Luuk de Vries - Noordwolde

8


Reactie van bedrijf:
Bedankt ! dat is ons streven. Tot ziens !

Mogelijk gemaakt door Mobilox